Weergaven:

Probleem

Vaak is er onduidelijkheid over welke partij er ondersteuning kan bieden bij opstart problemen. Onderstaande hebben we een overzicht gemaakt om te ondersteunen bij deze keuze.

Toelichting

Werkplek issues

Voor problemen met inloggen in XPRT, of andere werkplek gerelateerde issues, is de partij die gecontacteerd moet worden:
  1. Eigen IT-beheer: Wanner er geen verbinding is met internet of wanneer er geen verbinding met de server gemaakt kan worden.
  2. Het eigen IT-beheer is ook verantwoordelijk voor alle andere programma’s en hardware, zoals een A4 printer, een e-mail programma etc.
  3. Voor de verbinding naar de server of de remote app, is het afhankelijk waar de server in beheer is. Wanneer de server in beheer is (ACA cloud), dan mag ACA gebeld worden, wanneer er verbindingsproblemen met XPRT optreden. Als de server in eigen beheer is, ligt deze verantwoordelijkheid bij het eigen IT-beheer.  (TIP: Als je gebruikersnaam begint met het klantnummer bij ACA (k******) dan is de server bij ACA in beheer.)
  4. ACA: Alle meldingen die voorkomen in XPRT, na onderstaand scherm:

NB: Het kan voorkomen dat 2 partijen samen moeten kijken naar een issue, deze partijen zullen, in dat geval, contact met elkaar opnemen.

Kassa-PC issues

Voor issues die op de kassa-PC van de winkels voor kunnen komen geldt onderstaande.
  1. Eigen IT-beheer. Voor alles wat te maken heeft met de werkplek moet contact opgenomen worden met eigen IT-beheer. Denk hierbij aan alle hardware gerelateerde issues, het opstarten van de PC, de A4-printer, de eigen programma’s buiten Openstore of LIV’ etc.
  2. ACA zorgt verder voor:
    1. Openstore of LIV' (het kassa-programma)
    2. De koppeling met de bonprinter
    3. De koppeling met het PIN-apparaat, niet het PIN-apparaat zelf.
    4. Storelogix
    5. MCL-link en de MT2070 scanners
  3. Voor alle andere issues zal contact met Eigen IT-beheer opgenomen moeten worden. Bij twijfel kan ACA gebeld worden, de support-medewerker zal je, indien van toepassing, naar de juiste partij verwijzen.

Overige Issues

Voor overige zaken kan ACA gebeld worden als:
  1. Er geen verzend-labels afgedrukt kunnen worden.
  2. Er geen artikel-etiketten afgedrukt kunnen worden.
  3. Er problemen zijn met een scanner, ofwel in het magazijn ofwel in de winkel.
  4. Bij twijfel kan ACA gebeld worden, de support-medewerker zal je, indien van toepassing, naar de juiste partij verwijzen.